Acupunctuur Andijk

Medische acupunctuur voor Andijk

Acupunctuur is een behandelmethode die effectief kan zijn bij een groot aantal klachten. We raden u dan ook aan om hier zeker eens mee in contact te komen als u klachten heeft waar uw eigen arts u niet mee kan helpen. Veel mensen hebben toch een beetje een voorbehoud als het aankomt op acupunctuur in Andijk. Die naaldjes… Doet dat niet enorm zeer en helpt dat eigenlijk wel echt? Maarten Holsheimer van Acupunctuurarts.nl is geschoold als traditioneel arts, maar raakte door de jaren heen steeds meer overtuigd van het nut van acupunctuur. Als acupuncturist voor Andijk is hij dan ook in te zetten om u niet alleen te helpen, maar ook gerust te stellen. De combinatie traditionele geneeskunde en acupunctuur is er een die wel degelijk effect kan sorteren.

Aan de slag met medische acupunctuur in Andijk

Het is belangrijk om u zo goed mogelijk te laten helpen als u ergens klachten van krijgt. Laat u hierbij niet stoppen door een voorbehoud jegens een bepaalde behandelmethode. Het is belangrijk dat u zich zo snel mogelijk laat behandelen, zodat u effectief een einde kunt maken aan de klachten die u heeft. Maarten Holsheimer heeft hierbij de kennis van beide vormen van geneeskunde om deze zo goed mogelijk te kunnen combineren. Het is daarbij heel belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden en specialisaties die Maarten Holsheimer u als acupuncturist voor Andijk allemaal te bieden heeft.

Meer weten over medische acupunctuur in Andijk?

Maarten Holsheimer heeft zich gespecialiseerd in een aantal bijzondere vormen van acupunctuur. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld Prof. Han elektrosimulatie. Dit is een vorm van acupunctuur waarbij de naalden licht elektrisch worden geladen, met als gevolg dat bijvoorbeeld bepaalde zenuwaandoeningen en verlammingsverschijnselen ook behandeld kunnen worden. Laat Maarten Holsheimer u informeren over de mogelijkheden die hij u te bieden heeft. Hij staat altijd klaar om uw vragen voor u te beantwoorden of een afspraak met u te maken.

Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?