Acupunctuur Bloemendaal

Acupunctuur voor Bloemendaal

Acupunctuur is een effectieve manier om af te rekenen met een variatie aan klachten. Zo is het bewezen effectief tegen allerlei soorten pijn, maar ook tegen verlammingsverschijnselen en misselijkheid. Voor acupunctuur voor Bloemendaal moet u bij Acupunctuurarts.nl zijn. Hier vindt u de praktijk van medisch acupuncturist Maarten Holsheimer, die traditionele geneeskunde en acupunctuur met elkaar combineert. Door het goede uit deze beide vormen van bestrijding van klachten te halen ontstaat een krachtige methode om met klachten af te rekenen. Neem contact op met onze acupuncturist voor Bloemendaal om te beginnen af te rekenen met al uw klachten.

Medische acupunctuur voor Bloemendaal

Als u wilt proberen of acupunctuur ook effect kan sorteren bij u, dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met Holsheimer. Hij is gespecialiseerd in meerdere bijzondere vormen van acupunctuur, die bij specifieke klachten nog meer effect kunnen sorteren. U kunt daarbij denken aan onder andere Prof. Han elektrostimulatie, maar ook aan Gunn-acupunctuur, Schedel-Acupunctuur en Oor-Acupunctuur. Dit zijn allemaal vormen die effect hebben op specifieke aandoeningen. Holsheimer vertelt u hier graag meer over. Neem dan ook contact op voor een vrijblijvend eerste consult.

Meer weten over medische acupunctuur in Bloemendaal?

Met zijn combinatie van acupunctuur en traditionele geneeskunde wil Holsheimer het mogelijk maken om af te rekenen met klachten, waarbij u de goede behandeling krijgt die u van een gewone arts zou verwachten. Het is belangrijk om altijd goed op de hoogte te zijn van wat er bij een behandeling allemaal gebeurt. Holsheimer geeft u de informatie die u nodig heeft en gaat altijd grondig te werk bij zijn behandelingen. Hij helpt u van klachten af waar uw eigen arts u niet mee kunt helpen. Neem dan ook eens een kijken op Acupunctuurarts.nl, waar u alle informatie vindt die u maar nodig kunt hebben om te beslissen met Holsheimer in zee te gaan.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?