Acupunctuur Enkhuizen

Medische acupunctuur voor Enkhuizen

Acupunctuur is een bijzondere manier om u van klachten af te helpen. U hebt er ongetwijfeld van gehoord. Het is die behandelmethode waarbij er naalden in uw lichaam worden gestoken, om zo bepaalde pijnpunten en zenuwen te stimuleren. Het is een vorm van behandelen die door de jaren heen een steeds grotere schare gebruikers heeft getrokken. Waar mensen eerst nog wel sceptisch waren, daar heeft men nu door dat het een behandelmethode is die wel degelijk effect kan hebben. Op Acupunctuurarts.nl wordt acupunctuur gecombineerd met traditionele geneeskunde, om nog meer effect te kunnen sorteren.

De acupuncturist voor Enkhuizen

Deze vorm van behandelen noemen we medische acupunctuur, en voor medische acupunctuur in Enkhuizen raden wij u aan om eens contact op te nemen met ons. U vindt in Maarten Holsheimer een traditioneel geschoolde arts die door de jaren heen ook overtuigd is geraakt van de mogelijkheden van acupunctuur bij het behandelen van klachten. Holsheimer is hier nog een stapje verder in gegaan en heeft zich ook gespecialiseerd in meerdere bijzondere vormen van acupunctuur. We hebben het dan bijvoorbeeld over Prof. Han elektrosimulatie, maar ook over Gunn-acupunctuur, Schedel- acupunctuur en Oor-acupunctuur. Elk van deze vormen heeft zo zijn eigen specifieke klachten waar het beste op gereageerd wordt.

Meer weten over medische acupunctuur voor Enkhuizen?

Als u meer wilt weten over medische acupunctuur, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We helpen u graag verder bij het bestrijden van uw klachten. Voor acupunctuur voor Enkhuizen neemt u gewoon even contact op met Holsheimer, die graag eens met u gaat bekijken wat uw klachten zijn. Aan de hand hiervan zal Holsheimer een behandelmethode opstellen die u snel en effectief van uw klachten af zal helpen. Op onze website vindt u hier meer informatie over. We raden u dan ook van harte aan om deze informatie eens op uw gemak door te nemen.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?