Acupunctuur Haarlem arts

[soliloquy id=”305″]


De acupunctuur arts voor Haarlem

Als u voor acupunctuur in Haarlem een arts zoekt, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Maarten Holsheimer. Dit is de arts achter Acupunctuurarts.nl, die de vele voordelen van acupunctuur combineert met traditionele geneeskunde. Holsheimer wil alle voordelen van zowel acupunctuur als andere vormen van geneeskunde dusdanig met elkaar in verbinding brengen, dat u de beste hulp krijgt die u zich maar kunt wensen. Heeft u last van pijnklachten, verlammingsverschijnselen, misselijkheid of andere klachten die met de zenuwen te maken hebben? Dan kan Holsheimer u hierbij van dienst zijn.

Acupunctuur en geneeskunde

Als u een acupunctuur arts in Haarlem zoekt, dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen op Acupunctuurarts.nl. Hier vindt u namelijk uitgebreide informatie over zowel Holsheimer, als zijn praktijk. Hij is gespecialiseerd in meerdere speciale vormen van acupunctuur, zoals bijvoorbeeld Prof. Han elektrosimulatie, Schedel acupunctuur, Oor acupunctuur en Gunn acupunctuur. Dit zijn speciale vormen van acupunctuur die allemaal hun werking hebben bij specifieke soorten klachten. Kijk dan ook eens op de site welke klachten met welke vorm van acupunctuur het beste verholpen kunnen worden. Holsheimer gaat hier ook graag eens over met u om de tafel zitten.

De positieve effecten van acupunctuur

De arts voor acupunctuur in Haarlem heet Maarten Holsheimer. Als u voor acupunctuur in Haarlem een arts zoekt, dan is Holsheimer hier de aangewezen persoon voor. Als acupunctuur arts in Haarlem heeft hij veel ervaring met zowel traditionele geneeskunde als acupunctuur. De combinatie van deze twee is de ideale manier om aan vele lastige klachten af te komen. De combinatie arts en acupunctuur in Haarlem is ook voor u de manier om van al uw klachten af te komen. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. We gaan dan beginnen met samen te bekijken welke klachten u heeft en hoe we hier een einde aan kunnen maken.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?