Acupunctuur Haarlem

De medische acupuncturist voor Haarlem

U zoekt een een arts, die gespecialiseerd is in medische acupunctuur in de regio van Haarlem. Maarten C. Holsheimer, arts heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de medische acupunctuur. Zijn eigen site is www.acupunctuurarts.nl.  Op dinsdagen en vrijdagen heeft hij praktijk in Haarlem, op de Vlietsorgstraat 15, tegenover de vroegere Maria Stichting.

Maarten C. Holsheimer is al die jaren docent geweest bij de NAAV, de acupunctuur vereniging voor artsen, hij heeft keuzevakcolleges gegeven aan de LUMC, het meest recent was hij tutor bij de Dägfa opleiding voor medische acupunctuur voor artsen.

Dokter Holsheimer heeft naast deze technieken van traditionele Chinese acupunctuur en kruiden geneeskunde vooral de medisch onderbouwde behandelmethode ontwikkeld.  De kracht van het zelfgenezend vermogen wordt maximaal aangesproken. Leef- en eetstijl, systeem invloeden en vooral de neurofysiologische aangetoonde genezende kracht van het brein worden gebruikt.

Als je jezelf wilt genezen en daarbij gestimuleerd en geholpen wilt worden, adviseren we een afspraak te maken. Een whatsapp bericht op 06 53523235 heeft zijn voorkeur, dan kan hij contact met u opnemen.

Waarvoor een arts acupuncturist in Haarlem

Medische acupunctuur heeft wetenschappelijk goed aangetoonde werking op pijnklachten, zoals rugklachten, artroseklachten  van de knieën,  nek-schouder- arm pijnen. Behandelingen van migraine en hoofdpijn hebben hoge scores. Het behandelen van de misselijkheid en moeheid bij chemokuren en het traject na de kuren behoort tot ons uitgesproken specialisme.

Vermoeidheid, overspannenheid, burn-out klachten zijn goede voorbeelden waar de combinatie acupunctuur met andere alternatieve en reguliere therapieën goede resultaten geven.

Acupunctuur door een arts

De artsen voor medische acupunctuur gebruiken uit de klassieke acupunctuur: de algemene lichaamsacupunctuur, de ooracupunctuur en de schedelacupunctuur.
Moderne vormen van acupunctuur technieken zijn: electro-stimulatie volgens professor J.S.Han, Intra-musculaire stimulatie (IMS) volgens professor Gunn en de neuraaltherapie, Zie op de site www.acupunctuurarts.nl uitgebreide uitleg.

Meer weten over Maarten Holsheimer, arts-
acupuncturist voor Haarlem?

De praktijkdagen op de Vlietsorgstraat 15 in Haarlem zijn op de
dinsdagen en de vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur.

Graag werkt Maarten Holsheimer in alle rust neemt de telefoon alleen op als hij niet in behandeling is. Zijn voorkeur gaat uit naar het gebruik van whatsapp. Bellen kan altijd, want hij hij niet kan opnemen ziet hij de gemiste oproep en belt hij terug zodra het kan. tel: 06 53523235

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?