Acupunctuur Heemstede

[soliloquy id=”305″]


Op zoek naar een acupuncturist in Heemstede?

Hebt u al eens overwogen om aan acupunctuur te doen, maar is dit er nooit van gekomen? Misschien hebt u toch uw twijfels gehad over deze manier om een einde te maken aan uw klachten, maar het kan ook dat u nooit een acupuncturist heeft gevonden waar u een goed gevoel bij kreeg. Voor acupunctuur in Heemstede nodigen we u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op Acupunctuurarts.nl. Hier vindt u meer informatie over Maarten Holsheimer, een arts die gespecialiseerd is in zowel acupunctuur als traditionele geneeskunde.

De acupuncturist voor Heemstede

De combinatie acupunctuur met traditionele geneeskunde is bijzonder effectief. Holsheimer is gedreven om geneeskunde en acupunctuur met elkaar te combineren, om zo het beste resultaat te behalen. Dit noemen we medische acupunctuur voor Heemstede. U krijgt hierbij goed onderbouwde acupunctuur behandelingen, met daarbij de beste medische begeleiding en coaching. Holsheimer denkt daarnaast ook met u mee over de informatie die u als persoon met pijn en andere klachten te verwerken krijgt. Zeker voor mensen met ernstige of chronische klachten kan deze informatie een enorme stroom teweegbrengen.

Aan de slag met medische acupunctuur in Heemstede

Als het aankomt op acupunctuur in Heemstede, dan kunt u het beste eens langskomen bij Holsheimer. Hij gaat dan in een vrijblijvende eerste afspraak samen met u kijken wat uw klachten zijn en hoe deze het beste verholpen kunnen worden. Als acupuncturist in Heemstede heeft hij veel ervaring met het behandelen van een variatie aan klachten, waarbij hij ook nog eens meerdere gespecialiseerde vormen van acupunctuur onder de knie heeft. Het is belangrijk om u te laten behandelen door een arts die verstand van zaken heeft. Een arts die niet alleen weet hoe acupunctuur werkt, maar die daar ook nog eens veel ervaring mee heeft. Bij Holsheimer bent u dan aan het juiste adres.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?