Acupunctuur Hoorn

 

Op zoek naar acupunctuur voor Hoorn?

Hebt u last van klachten waar de traditionele geneeskunde geen oplossing voor lijkt te hebben? Dan kan acupunctuur oplossing brengen. Als u voor acupunctuur voor Hoorn naar een behandelend arts op zoek bent, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op deze site, Acupunctuurarts.nl. Hier vindt u namelijk meer informatie over Maarten Holsheimer, een universitair geschoolde arts die zijn kennis van traditionele geneeskunde combineert met een diepe kennis van acupunctuur. Holsheimer is ervan overtuigd dat de combinatie van de twee de beste oplossing is bij een groot aantal klachten en hij is dan ook actief in de medische acupunctuur voor Hoorn.

Het belang van medische acupunctuur

Bij Medische acupunctuur wordt de kennis van traditionele geneeskunde gecombineerd en versterkt door de acupunctuur. Klachten die niet zomaar behandeld kunnen worden door een gewone arts, kan Holsheimer vaak wel verhelpen. Hij is hierbij ook nog eens gespecialiseerd in een aantal bijzondere vormen van acupunctuur. We hebben het dan over Gunn-acupunctuur, Schedel- en Oor-acupunctuur en Prof. Han elektrostimulatie. Met elk van deze vormen van acupunctuur is het dan weer mogelijk om bepaalde klachten te lijf te gaan. Wilt u meer weten over de specialisaties van Holsheimer en lezen over zijn bijzondere specialisaties? Dan kunt u hiervoor gewoon even een kijkje nemen op Acupunctuurarts.nl.

Aan de slag met medische acupunctuur voor Hoorn

Acupuntuur voor Hoorn kan zeer effectief zijn bij het behandelen van klachten. De kennis van traditionele geneeskunde die Holsheimer hier nog mee combineert zorgt voor een bijzondere mix, waar u zich helemaal vertrouwd bij kunt voelen. Als acupuncturist voor Hoorn is Holsheimer altijd bereid om een keer met u om tafel te gaan zitten in een vrijblijvende eerste consult. Aan de hand hiervan wordt dan een behandelplan opgesteld dat het gewenste effect gaat sorteren. Holsheimer zal hier zijn ervaring als acupuncturist voor Hoorn bij inzetten om u van al uw klachten af te helpen.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?