Acupunctuur Medemblik

Medische acupunctuur voor Medemblik

Bent u woonachtig in Medemblik en zoekt u een betrouwbare, ervaren en kundige acupuncturist bij u in de buurt? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op Acupunctuurarts.nl. Dit is de website van Maarten Holsheimer, een traditioneel geschoolde arts die zijn behandelingen combineert met acupunctuur. Holsheimer is overtuigd geraakt van het feit dat deze combinatie de beste manier is om een groot aantal klachten te behandelen. We hebben het dan niet alleen maar over pijnklachten, maar bijvoorbeeld ook over misselijkheid, aandoeningen aan de zenuwen en verlammingsverschijnselen.

De acupuncturist voor Medemblik

Acupunctuur is een bijzondere manier om klachten te bestrijden. U kent de naaldjes vast wel die hier bij gebruikt worden… Maar als acupunctuur effectief en kundig wordt ingezet, dan zult u hier zeker wel effect aan ondervinden. Acupunctuur is een mooie manier om klachten te behandelen waar de traditionele geneeskunde eigenlijk geen raad mee weet. En in andere gevallen kan het juist een ondersteuning zijn. Holsheimer vertelt u hier graag meer over. Als expert op het gebied van medische acupunctuur in Medemblik weet hij als geen ander hoe hij te werk moet gaan bij die vervelende klachten waar u op andere manieren maar niet vanaf kunt komen.

Meer weten over medische acupunctuur voor Medemblik?

Het is belangrijk om alles in te zetten als u last heeft van bepaalde klachten. Schroom dan niet om contact op te nemen met Maarten Holsheimer. Op Acupunctuurarts.nl vindt u alle informatie over zijn praktijk, acupunctuur en de specialisaties op gebied van acupunctuur waar Holsheimer zich op gericht heeft. Elk van deze specialisaties heeft weer eigen gebieden waarop de behandeling extra effectief is. Maak een afspraak met Holsheimer om eens samen te bespreken wat uw klachten zijn en daarna te bekijken hoe deze op de meest effectieve wijze behandeld kunnen worden.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?