Acupunctuur Wervershoof

Medische acupunctuur in Wervershoof

Acupunctuur is een speciale manier om een einde te maken aan uw klachten. Dit is de bekende vorm van geneeskunde, waarbij lange naalden worden gebruikt die in uw lichaam worden gestoken. Op deze manier worden bepaalde pijnpunten en zenuwen gestimuleerd. Deze vorm van behandelen heeft door de jaren heen op grootse wijze aan populariteit gewonnen. Wereldwijd werd al snel gezien dat dit een behandelmethode is die snel effect kan hebben. Bij Acupunctuurarts.nl combineren we acupunctuur met onze eigen vorm van geneeskunde, om zo nog meer effect te kunnen bereiken.

De acupuncturist voor Wervershoof

Dit is een vorm van behandelen die we medische acupunctuur noemen. Voor medische acupunctuur in Wervershoof adviseren wij u om gewoon even contact op te nemen met ons. Maarten C.Holsheimer is een traditioneel, universitair geschoolde arts die door de jaren heen steeds meer overtuigd is geraakt van de mogelijkheden die acupunctuur heeft bij het behandelen van klachten. Maarten C.Holsheimer is daarmee nog een stapje verder gegaan en heeft zijn specialisatie doorgetrokken in meerdere bijzondere vormen van acupunctuur. Deze vormen zijn Prof. Han elektrosimulatie, maar ook de Gunn-acupunctuur, Schedel- acupunctuur en Oor-acupunctuur. Dit zijn vormen die allemaal extra effectief helpen bij bepaalde vervelende klachten.

Meer weten over medische acupunctuur voor Wervershoof?

Als u meer wilt weten over medische acupunctuur voor Wervershoof, dan staan wij altijd klaar om al uw vragen hierover te beantwoorden. We helpen u dan verder bij de bestrijding van uw klachten. Voor acupunctuur voor Wervershoof vindt u onze contactinformatie elders op onze website. Marten C.Holsheimer gaat dan graag eens met u bekijken wat uw klachten zijn. Aan de hand hiervan zal Maarten C.Holsheimer samen met u een behandelmethode opstellen. Deze kan u dan snel en effectief van uw klachten afhelpen. U vindt hier meer informatie over op onze website. We raden u dan ook van harte aan om al onze informatie hierover een keer op uw gemak door te nemen. Als acupuncturist voor Wervershoof wil Maarten C.Holsheimer u graag helpen.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?