Acupunctuur Zandvoort

De acupuncturist voor Zandvoort

Heeft u er wel eens over gedacht om met acupunctuur aan de slag te gaan, maar heeft u deze stap eigenlijk nooit definitief genomen. U vraagt zich misschien af of acupunctuur wel daadwerkelijk effect heeft op uw klachten? Neem dan voor acupunctuur in Zandvoort eens een kijkje op de website van Maarten C.Holsheimer. Hij is een acupuncturist in Zandvoort, maar daarnaast ook een traditionele arts. Hij gebruikt de combinatie van traditionele geneeskunde en acupunctuur om zijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Medische acupunctuur in Zandvoort is de perfecte methode voor een breed scala aan klachten.

Klachten te lijf met acupunctuur

Acupunctuur is een bijzonder effectieve manier om met een groot aantal verschillende klachten af te rekenen. Zeker als hier dan ook nog specialistische vormen van acupunctuur bij gebruikt worden. Maarten C.Holsheimer is gespecialiseerd in meerdere verschillende vormen van acupunctuur. We hebben het dan bijvoorbeeld over Prof. Han elektrosimulatie, Schedel-acupunctuur, Oor-acupunctuur en Gunn-acupunctuur. De combinatie van een van deze vormen met traditionele geneeskunde is een bijzonder effectieve, zoals u zult merken als u zich door Holsheimer laat behandelen.

Neem contact op met een acupuncturist in Zandvoort

Voor acupunctuur in Zandvoort is het belangrijk om eens een kijkje te nemen op Acupunctuurarts.nl. Hier vindt u informatie over niet alleen Maarten C.Holsheimer, maar ook de vormen van acupunctuur die hij beheerst. U vindt hier ook de contactinformatie die u nodig heeft om een vrijblijvende eerste afspraak te maken met Maarten C.Holsheimer. U kunt zich er dan van laten overtuigen dat deze expert op het gebied van medische acupunctuur in Zandvoort de juiste persoon is om in te schakelen als u een einde wilt maken aan de klachten waar u al zo lang mee rondloopt. Samen met Maarten C.Holsheimer gaat u dan overleggen welke vorm van acupunctuur in Zandvoort het beste werkt in uw specifieke geval.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?