Acupunctuur Zwaag

Acupunctuur voor Zwaag

Bent u op zoek naar een acupuncturist die alles weet op het gebied van medische acupunctuur? Dan bent u bij Acupunctuurarts.nl aan het juiste adres. Dit is de website van Maarten C.Holsheimer, een universitair geschoolde arts die door de jaren heen steeds meer overtuigd is geraakt van het effect van acupunctuur bij een behandeling. Met medische acupunctuur in Zwaag heeft u te maken met een behandelingsmethode die bijvoorbeeld goed werkt bij chronische klachten, vooral als deze te maken hebben met uw zenuwgestel. Uw spieren worden door de naalden gestimuleerd, met goed effect op de problemen.

De acupuncturist voor Zwaag

Maarten Holsheimer combineert traditionele geneeskunde met acupunctuur, met bijzonder effect. Hij geeft u een behandeling via acupunctuur, maar met de ondersteuning die u ook gewend bent van een traditionele arts. Maarten C.Holsheimer heeft een viertal specialisaties op het gebied van acupunctuur in Zwaag, die allemaal op hun eigen manier effect hebben bij de behandeling van klachten. Neem bijvoorbeeld elektrosimulatie, waarbij de naaldjes een licht elektrische lading krijgen. Dit zorgt voor een effect dat vooral helpt bij zenuwaandoeningen, maar ook bij verlammingsverschijnselen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u op onze site uitgebreide informatie lezen, maar ook contact met ons opnemen om al uw vragen te stellen.

Meer weten over medische acupunctuur in Zwaag?

Indien u meer wilt weten over medische acupunctuur in Zwaag, dan raden wij u aan om hiervoor vooral eens contact op te nemen met Maarten C.Holsheimer. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend eerste consult, waarbij u samen met Holsheimer eens goed doorneemt wat uw klachten zijn. Aan de hand hiervan gaat Maarten C.Holsheimer een goede behandelmethode voor u zoeken, die het effectiefst is in uw situatie. U zult dan snel kunnen merken dat u zich beter gaat voelen en dat de klachten af gaan nemen.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?