Electro acupunctuur Haarlem

[soliloquy id=”305″]


Electro acupunctuur in Haarlem

Bent u op zoek naar een oplossing voor kwaaltjes waar u al lang door geplaagd wordt? Dan is het verstandig om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op Acupunctuurarts.nl. We hebben hier alle informatie voor u klaarstaan over Maarten Holsheimer, een arts die traditionele geneeskunde combineert met acupunctuur. Dit houdt in dat u een goed onderbouwde behandeling krijgt, met daarbij alle benodigde medische begeleiding. Electro acpunctuur is een vorm van acupunctuur die vooral wordt ingezet bij bepaalde klachten en die daar goede resultaten bij bereikt. U kunt dan onder andere denken moeheid, misselijkheid en pijnklachten.

De electro acupuncturist voor Haarlem

Zo’n 30 jaar geleden deed Prof. Han onderzoek naar pijnbehandeling. Hij ontdekte dat acupunctuur hier een goed resultaat bij kan boeken, helemaal als dit wordt gecombineerd met elektrische draadjes die aan de naalden worden bevestigd. Zo worden de naalden opgeladen tot een sterkte die net voelbaar is. Het is een methode die na 30 jaar nog steeds veel in de acupunctuur wordt gebruikt. Het is een van de gespecialiseerde vormen van acupunctuur die Holsheimer inzet om zijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit is een vorm van acupunctuur die ook gebruikt kan worden bij verlammingsverschijnselen, alsmede andere zenuwaandoeningen.

Meer weten over electro acupunctuur in Haarlem?

Als u meer wilt weten over de electro acupuncturist voor Haarlem, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Maarten Holsheimer. Hij gaat graag eens met u zitten om te bekijken wat hij kan doen om u van uw klachten af te helpen. Hij helpt u daarbij ook met coaching en meedenken bij de enorme stroom aan informatie die op u afkomt, zeker als u chronisch of ernstig ziek bent. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met Holsheimer, waarbij al uw klachten aan bod zullen komen.

 

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?