Electro acupunctuur Hoorn

[soliloquy id=”305″]


Electro acupunctuur voor Hoorn

Het is belangrijk om in actie te komen als u last heeft van bepaalde klachten. Vaak is het niet aan de traditionele geneeskunde om hier daadwerkelijk iets aan te doen. De kennis van bepaalde klachten is niet specifiek genoeg om een klacht te kunnen doorgronden en hier effectief bij op te treden. Acupunctuur kan hier dan toch effect bij sorteren. Zeker als hier gebruik wordt gemaakt van speciale soorten acupunctuur, zoals bijvoorbeeld electro acupunctuur. Voor electro acupunctuur in Hoorn bent u bij Maarten Holsheimer op Acupunctuurarts.nl aan het juiste adres.

De electro acupuncturist voor Hoorn

De vorm electro acupunctuur werd ontwikkeld door Prof. Han. Hij ging zo’n dertig jaar geleden op zoek naar een vorm van acupunctuur die nog meer effect zou sorteren bij bepaalde klachten waar gewone acupunctuur niet bij leek te helpen. Hij kwam op het idee om elektriciteit aan de naalden toe te voegen. Hij perfectioneerde deze techniek en nu wordt deze ook dertig jaar later nog steeds gebruikt. Er wordt een dusdanige hoeveelheid elektriciteit aan de naalden toegevoegd dat u dit amper voelt, maar dat er toch iets meer effect is. Deze vorm van acupunctuur is vooral effectief als hij wordt toegepast bij specifieke pijnklachten, misselijkheid en aandoeningen van de zenuwen. Ook bij verlammingsverschijnselen is deze vorm van acupunctuur effectief.

Op zoek naar elektro acupunctuur voor Hoorn?

Op Acupunctuurarts.nl vindt u meer informatie over elektro acupunctuur, Maarten Holsheimer en de methodes die hij gebruikt om u zo goed mogelijk te helpen. Holsheimer is een traditioneel geschoolde arts die overtuigd raakte van de mogelijkheden van acupunctuur. Hij combineert beide vormen nu met elkaar om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Als acupuncturist voor Hoorn staat hij dan ook klaar om u zo snel en goed mogelijk van uw klachten af te helpen.

Lees meer op de pagina Wie?


arts voor medische acupunctuur
Prof Han electrostimulatie
arts voor medische acupunctuur
Gunn-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, oor
Oor-acupunctuur
arts voor medische acupunctuur, schedel, hoofd
Schedel-acupunctuur
Maak een afspraak.
Kies een voor u geschikte locatie, Haarlem of Hoorn >>

Ik kom graag met u in contact.

de kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering als u een aanvullend pakket heeft.

× Wat kan ik voor u doen?